Szolgáltatásaink


Extrák


Speciális


Árlista

Fogfehérítés

Egyre többen keresnek fel minket páciensek, akik elégedetlenek fogaik színével – ragyogó, hófehér fogakat szeretnének és szép, vonzó mosolyt. Az elszíneződött fogak színének helyreállítása, a ragyogóan fehér, mégis természetes árnyalat elérése karnyújtásra van Öntől. Szakképzett munkatársaink mindig körültekintően, a körülmények figyelembevételével, az Önnek legmegfelelőbb fogszínt ajánlják.
A fehérítési folyamat első lépéseként minden típusú fehérítő eljárást megelőz egy alapos fogkő-eltávolítás, polírozás, illetve a lyukas fogak betömése. A mesterséges fogművek (tömés, inlay, héj, korona) nem fehéríthetők, viszont a kívánt fogszín elérése után lehetőség van ezek cseréjére, így egységes fogszín alakítható ki a teljes fogsoron, ami szép és harmonikus mosolyt eredményez.
Rendelőnkben 3 fogfehérítési rendszert alkalmazunk, melyekkel igyekszünk kielégíteni pácienseink speciális igényeit.


Otthoni, sínes fogfehérítés: Opalescense


Fogairól először lenyomatot készítünk, melynek alapján technikusunk speciális fogsínt készít. Ebbe a vékony, a fogakra pontosan illeszkedő sínbe kerül a fehérítő zselé. A fehérítés során a karbamid-peroxid elbomlásakor keletkező oxigén behatol a fogzománcba és a dentinbe, és kifehéríti az elszíneződött területeket. Az anyag a fog szerkezetében nem okoz változást, csak a fog színe válik világosabbá. A fogorvosi felügyelettel végzett fogfehérítés biztonságosságát sok éves klinikai tapasztalatok bizonyítják.
A színváltozás legtöbbször már egy éjszakai használat után észrevehető. Az optimális eredmény eléréséhez átlagosan 7-10 napos alkalmazás szükséges, de az előzetes vizsgálatok után speciálisan Önre vonatkozó, részletes tájékoztatást adunk a kezelés várható eredményeiről.


Otthoni, sínes fogfehérítés: Trés white by Opalescence


Ehhez speciális, 9%-os hidrogén-peroxiddal előre megtöltött és ínyvédő anyaggal ellátott, egyszer használatos, vékony műanyag sínt használunk fel, így a betanítást követően azonnal elkezdhető.

  • Nincs lenyomat
  • Nincs laboratórium
  • Nincs sínkészítés
  • Egyszerű használat
  • Napi 1 óra 10 napon keresztül
  • Dinnye és mentol ízesítéssel kapható

Rendelői fogfehérítő kezelés: Zoom2 lámpás rendszerrel

Alig 1 órás fehérítési eljárás, mely során a fogfelszínre felvitt zselét 3-szor 20 percig speciális, keskeny spektrumú UV-A lámpával megvilágítjuk. Ennek hatására aktivizálódik a fehérítő anyag, és a benne lévő aktív oxigén eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. Ezt követően védőréteggel vonjuk be a fogat.
Az eljárás során pácienstől függően 6-11 árnyalatnyi világosodás és egyenletes, csillogó fehérség diagnosztizálható. Ez sok mindenben Öntől is függ - az eredmény akár végleges is lehet! Megfelelő szájhigiénia, rendszeres, alapos fogmosás – különösen a fogakat elszínező ételek, italok fogyasztása után - segítségével hosszú évekre biztosíthatja a kialakult, ragyogóan fehér fogszínt!