Szolgáltatásaink


Extrák


Speciális


Árlista

Koronák és hidak

Magas szakmai színvonalú, modern klinikánkon már rutinszerűen készülnek élethű, természetes hatású, esztétikus fogpótlások. A koronák és hidak elkészítésének legfontosabb szempontja a precizitás, a koronák és hidak tökéletes széli záródása, ugyanis az elálló szélű, rosszul záró koronák nehezen tisztíthatóak, ez pedig fogszuvasodáshoz, fogkövesedéshez, fogágybetegséghez, tasakok kialakulásához vezethet.
A saját fogak az ujjlenyomatokhoz hasonló egyéni jelleggel bírnak, így egy adott szájba készítendő fogpótlások elkészítésénél nem lehet egy univerzális standardot követni. Rendelőnkben minden esetben a páciens egyéni fogszínének, fogai nagyságának, állásának, formájának, szabályosságának, stb. megfelelő, személyre szabott pótlásokat készítünk – a végeredmény ennek köszönhetően minden szempontból tökéletesen esztétikus.


Porcelán és direkt héjak

A kerámia- és a direkt héjak készítése azért különösen sikeres napjainkban, mert nagyon kevés fogállomány eltávolításával járnak, ugyanakkor a végeredmény rendkívül szép és tartós. A porcelán héj esetében a fog ajak felőli felszínéből 0,5-1 mm-t távolítunk el, majd precíziós lenyomatot veszünk, ami alapján a fogtechnikus elkészíti a kerámiahéjat, melyet egy következő ülésben ragasztunk be. A porcelánhéjak révén kiváló esztétikai hatás érhető el.


Mikor ajánlják a héjakat?

A fogazat esztétikai hatásában főszerepet játszanak a frontfogak – megfelelő héjakkal panasz esetén a frontfogak színét, alakját és méretét is könnyedén meg lehet változtatni.