Szolgáltatásaink


Extrák


Speciális


Árlista

Hogyan működik?

Csak követnie kell három egyszerű lépést:
1. Online konzultáció és árajánlat
2. Utazás és szállásfoglalás
3. Kezelés


1. Online konzultáció és árajánlat

KonzultációAz Ön dolga mindössze annyi, hogy meglévő leleteit, röntgenképeit elektronikus formában elküldi e-mail címünkre. Mi 24 órán belül tételes árajánlatot küldünk Önnek, ami a beavatkozás időigényét is tartalmazza.
Az ideális eset, ha tud küldeni egy digitális panorámaröntgen képet, ez alapján tudunk ugyanis pontos, részletes kezelési tervet és költségkalkulációt végezni. Ha valamiben nem biztos, nyugodtan írjon, hívjon bennünket, vagy kérjen visszahívást, hogy szakértőnk konzultálhasson Önnel a kívánt időpontban.
Azonban ez a lépés ki is hagyható, és a konzultáció történhet közvetlenül a magyarországi rendelőnkben. Ebben az esetben a konzultáció és a panorámaröntgen készítés ingyenes, a kezelési terv és az árajánlat garantált. Önnek mindössze értesítenie kell minket, hogy mikor szándékozik rendelőnkben megjelenni, és mi foglalunk Önnek időpontot.

2. Utazás és szállásfoglalás

Utazás

A diszkont légitársaságok megjelenésével olcsóvá és egyszerűvé vált Magyarország elérése Európa bármely országából. Válassza ki az Önhöz legközelebbi repteret, és foglaljon jegyet egyszerűen, olcsón a kívánt időpontban! Igény szerint felkészült munkatársaink segítenek utazása megszervezésében. Szívesen ajánljuk a www.statravel.hu honlapot is, ahol kedvező áron tud repülőjegyeket vásárolni. A repülőtéren sofőrünk várja Önt, ezért nagyon fontos, hogy elküldje nekünk utazása pontos dátumát és a járatszámot. A repülőtérről kb. 1,5 órás autóút vezet a szállásig. A reptér és szállása közötti, valamint a szállás és a kezelés helyszíne közötti transzfer a Fontana Dental Centrum páciensei részére ingyenes! Kérjük, ne felejtse el flight detail-jeit elküldeni nekünk, hogy sofőrünk a reptéren várhassa Önt.

Szállás

Hotel FámaA kezelések idejére szállást foglalunk Önnek. Választhat, hogy az általunk javasolt Fáma Hotelben kéri az elszállásolását, vagy esetleg magasabb besorolású szállodai ellátást igényel, amelyet szintén biztosítani tudunk az Ön számára, természetesen előzetes árközlés mellett. Kérjük, hogy a szállás igény közlése során szíveskedjék jelezni esetleges egyéb, a Fontana Egészség és Életmód CentrumbanHód-Strand elvégezhető egészségügyi szűrési, gyógykezelési, pihentető-gyógymasszázs, illetőleg alternatív gyógyászati igényeit. Kérésére a Fontana Dental Centrum közvetlen szomszédságában található uszoda és termálfürdő látogatását és szolgáltatásainak igénybevételét lehetővé tevő kedvezményes belépőjegyeket is tudunk az Ön részére biztosítani. Természetesen kérjük, hogy ezen igénye jelzése során minden, a Hódmezővásárhelyi tartózkodásával kapcsolatos, speciális igényét, akár az étkezésre, közlekedésre is kiterjedően kérjük, hogy szíveskedjék jelezni (recepcio@fontanadental.hu) Nagyobb beavatkozások esetén a szállás költségét részben vagy egészben magunkra vállaljuk, amelyről tájékoztatást az árajánlatban adunk.

A szabadidős lehetőségekről itt tájékozódhat.


3. Kezelés

A kezelés első napja egy személyes konzultációval kezdődik, ahol megismerkedik az orvosával, részletesen átveszik a kezelés menetét, választ kap felmerülő kérdéseire. A kezelés időtartama esetenként változó, részletes árajánlatunk pontosan tartalmazza vagy előzetesen kérésre a várható időtartamról tájékoztatjuk.(recepcio@fontanadental.hu)
Rendelőnk kialakításánál a kompromisszum nélküli minőség elvét követtük. Munkatársaink kiválasztásánál is arra törekedtünk, hogy az egyes szakterületek legjobbjait alkalmazzuk. Legtöbb fogorvosunk egyetemi oktató, szakterületének elismert szakértője, továbbképzések, kül- és belföldi konferenciák állandó résztvevője, előadója.
A kompromisszum nélküli minőség elvét követjük a felhasznált anyagok és eszközök tekintetében is. Kizárólag csúcstechnológiás készülékekkel, a legmegbízhatóbb anyagokkal és a legmodernebb technikákkal dolgozunk. Csak ilyen háttérrel tehetjük meg, hogy egyes beavatkozásokra akár 10 év garanciát vállalunk.